Actueel

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwspagina's.

 

Sonate Spuiwartier Den Haag

In het voorjaar van 2020 is de bouw van de woontorens Adagio en Bolero gestart. De torens maken deel uit van het project Sonate in het Spuikwartier, hartje Den Haag, op de plek waar eerder de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken gevestigd waren. 1850 ton Boele & van Eesteren B.V.

Lees meer

Nieuwe machine

Met onze 3D wapeningsmachine combineren we een industriƫle productiemethode met flexibiliteit. Vlakke en gebogen eindproducten van constante kwaliteit aangestuurd vanuit een 3D model. Daarnaast tilt de 3D wapeningsmachine ook veiligheid en ARBO-vriendelijk werken naar een hoger niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de onderstaande video en neem contact met ons op! We denken graag met u mee. Bekijk de opbouw van de machine;

Lees meer

Erkend Leerbedrijf

Sinds kort zijn wij een Erkend Leerbedrijf. We vormen graag een schakel tussen onderwijs en praktijk. We willen de toekomst van ons vak waarborgen. Het opleiden van jonge mensen vinden wij leuk. Het geeft energie, houdt ons scherp en brengt verbeteringen binnen ons bedrijf. Vorig jaar hebben we hierin de eerste stap gezet richting het aantrekken van stagiaires binnen het voortgezet onderwijs. Nu wij een Erkend Leerbedrijf zijn geworden zijn wij ook klaar voor studenten uit het MBO!

Lees meer