Actueel

Project Singelgrachtgarage-Marnix uitgelicht in GWW magazine

Deze maand staat BBC in het Grond/Weg/Waterbouw magazine. Voor het project Singelgrachtgarage-Marnix in Amsterdam werd 4.400 ton wapening geleverd. Een van de voorbeelden van de kracht van de samenwerking met Diepstraten Wapeningstaal. Lees het gehele artikel hier.

Lees meer

WERELDWIJD OP DE MAT: B-B-C IN NEWS EDITION PROGRESS

Terwijl onze 3D-wapeningsmachine op volle toeren draaide deze zomer, zette de machine leverancier @progress ons in het zonnetje in hun wereldwijde nieuwsbrief. Lees hier het artikel.

Lees meer

Collega's gezocht!

Voor onze locaties Hardinxveld-Giessendam en Giessen zijn wij op zoek naar leuke collega's voor verschillende functies. Wil je werken in een no-nonsense bedrijf en ons team komen versterken? Kijk dan onder tabblad "werken bij".

Lees meer

Erkend Leerbedrijf

BBC is ook al enige tijd Erkend Leerbedrijf, met 6 tot 8 opleidingsplekken (BBL + BOL). We vormen graag een schakel tussen onderwijs en praktijk. We willen de toekomst van ons vak waarborgen. Het opleiden van jonge mensen vinden wij leuk. Het geeft energie, houdt ons scherp en brengt verbeteringen binnen ons bedrijf. 

Lees meer

1 JAAR

Onze 3D lasmachine is alweer 1 jaar actief. Deze machine is zeer flexibel te gebruiken en ingezet voor diverse klanten in betonfabrieken, woningbouw, infra en utiliteitsbouw.

Lees meer

3D-wapeningsmachine

Met onze 3D wapeningsmachine combineren we een industriële productiemethode met flexibiliteit. Vlakke en gebogen eindproducten van constante kwaliteit aangestuurd vanuit een 3D model. Daarnaast tilt de 3D wapeningsmachine ook veiligheid en ARBO-vriendelijk werken naar een hoger niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de onderstaande video en neem contact met ons op! We denken graag met u mee. Bekijk de opbouw van de machine;

Lees meer